top of page

Reiki healings
 

Reiki is een geneeswijze uit Japan die al eeuwen oud is. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft.

Reiki stimuleert jouw zelfhelend vermogen. Zowel fysiek als emotioneel heft het blokkades op. Opgekropte emoties kunnen na langere tijd zorgen voor fysieke klachten. 

Door middel van handopleggingen op het lichaam kan ik de energie doorsturen. De energie gaat door kleding heen en je hoeft als je de reiki ontvangt alleen maar ontspannen op een stoel zitten of op een behandeltafel te liggen.

Vaak is het zo dat je in een diepe ontspanning terecht komt, meditatief, waarin je lekker wegdroomt. Het kan dat oude herinneringen voorbij komen. Maar ook behoeften uit je onderbewuste kunnen zich laten zien. Misschien voel je de warmte en het stromen van de energie of trillingen en tintelingen in je lichaam. Achteraf voel je je rozig, ontspannen, lichter. Het kan zijn dat je inzichten ontvangt die je verder kunnen helpen op jouw pad of je helpen om iets een plekje te geven.

 

Reiki healings

60 min - 66€

30 min - 37,50€

Je bent welkom in mijn praktijk in Alkmaar. Een afspraak op afstand is ook mogelijk. 

Prijzen voor particulieren zijn incl. BTW

bottom of page