top of page
DSC_2797_edited.jpg

Wie ben ik?
 

IMG_4154.heic

Mijn naam is Frances en ik woon in Alkmaar in een fijn huisje met mijn hond Lucy. Ik ben een vrouw, een dochter, grote zus, dromer en doener, creatieve geest, buitenmens, empathisch, doorzetter en nog veel meer.

Net als velen heb ik in mijn leven tot nu toe het nodige meegemaakt. Als kind gepest, misbruik, liefdesverdriet, toxic relaties, moeizame familiebanden… het vormt je.

Ik ontwikkelde tijdens mijn leven patronen en overtuigingen om te ontvangen waar ik behoefte aan had: liefde en verbinding. Dit uitte zich in perfectionistisch gedrag, people pleasing, moeite grenzen aan te geven, keuzes maken die niet bij mij passen, altijd maar (over)denken, compleet de verbinding met mijn lichaam en intuïtie kwijt raken en het gevoel hebben niet gelukkig te kunnen zijn. Het uitte zich enkele jaren geleden in depressie, paniek- en angstaanvallen en burn-out klachten.

De patronen en overtuigingen waarmee ik leefde hebben me ver gebracht. Door mijn perfectionisme was ik bijvoorbeeld enorm succesvol in mijn werk en bouwde ik een mooie carrière op. Anderzijds heeft me ook veel gekost: het verwijderde me verder van mijn ware ik en maakte mij ongelukkig.

In de afgelopen jaren heb ik voor mijn hulpvragen naast reguliere gezondheidszorg, ook aangeklopt bij een coach, een ademcoach, een voeding- en fitness coach en ik ga regelmatig naar (yoga)retraites. De key is: je hoeft het niet alleen te doen. 

Ik heb mij verdiept in mijzelf, in zelfliefde en holistisch leven. Ik ontdekte mijn persoonlijke missie eigenschappen: Oprechte verbinding, liefde, natuur, creativiteit. En vanuit die persoonlijke missie eigenschappen ontstond het pad naar het geven van yoga lessen, reiki en coaching.

Ik heb diverse opleidingen, workshops, cursussen, retreats, webinars en podcasts gevolgd en veel boeken gelezen. Ik volgde een opleiding tot yin yoga teacher (2019), Deeprelax yoga nidra teacher (2019), Reiki I (2022), Reiki II (2023) , Holistisch coach (2022), Massage therapeut (2023) en Stress- en Burn-Out specialist (2023).

Ik wil mensen helpen de weg te vinden naar hun ware kern, ik wil jou helpen in verbinding te komen met jezelf en een gelukkiger en lichter leven te leven.

Veel liefs,

Frances

DSC_8607.jpg
bottom of page