top of page
IMG_0429_edited.jpg

Microdosing: breng de focus naar jezelf

In dit ebook (met werkboek en journal pages) leer ik je alles wat ik weet over microdosing met  truffels én geef ik je tools zodat jij dit prachtige plantmedicijn veilig, verantwoord en betekenisvol kunt inzetten bij jouw reis naar de verbinding met jezelf.

IMG_0428_edited.jpg

Unlock your full potential

Als holistisch coach, yoga en meditatie teacher en lichtwerker begeleid ik veel mensen in hun proces. Zowel in 1:1 trajecten maar ook tijdens cacao of truffel ceremonies, retreats of yoga lessen.

 

In dit e-book neem ik je mee in de wereld van microdosing met de magische truffel, zodat jij niet allerlei verschillende websites of andere bronnen hoeft te bezoeken om je kennis te verzamelen. Gewoon alles op één plek, helder, duidelijk, eenvoudig. 

Dit e-book kun je lekker in je eigen tempo lezen. Ik vertrouw er op dat je met dit e-book met werkboekpagina's en journal de kennis hebt om om veilig, verantwoord en betekenisvol aan jouw microdosing journey te starten. 

Happy microdosing!

Frances

Het ebook bestaat uit zes hoofdstukken waaronder:

IMG_4154.heic

Nieuwsgierig naar meer?

 

Ik organiseer met regelmaat ceremonies en events. Deze evenementen bieden je de unieke kans om in een veilige en ondersteunende omgeving met like-minded mensen samen te komen. Hier kun je jouw ervaringen delen, vragen stellen en verbindingen aangaan met anderen.

Tijdens een ceremonie begeleid ik je aan de hand van meditatie, ademwerk, yoga nidra, sound healing en energiewerk naar een diepe staat van ontspanning waar je helemaal kunt intunen op je eigen gevoel en je eigen kompas. Na afloop is er ruimte om je ervaring met de groep te delen en om een kaartje te trekken als je daar behoefte aan hebt.

Het lijkt me leuk om je daar terug te zien. Kijk op de pagina 'event en retreats' voor de komende events en volg mij op instagram als je van alles op de hoogte wilt blijven! 

Pre-order nu en betaal tijdelijk maar 29,99€ (ipv 49,99€)

Speciale aanbieding voor de snelle beslissers! 

Voor deze prijs krijg je:

- Het E-book 'Microdosing - breng de focus naar jezelf''

- Werkboekpagina's met diverse opdrachten

- Journaling pages die je helpen bij het volgen van je intentie, ervaring en integratie

- Playlist voor bij je microdosing ritueel

Let op: bij dit e-book zijn geen truffels inbegrepen. 

IMG_3630.HEIC

Ik wil dit e-book nu al bestellen en betaal hiervoor tijdelijk maar 29.99€ (ipv 49,99) 

Klik hier om het e-book te downloaden

  • Instagram
  • LinkedIn
DSC_8607.jpg
bottom of page