top of page

zo 07 jan

|

Holiwomen in Alkmaar

Women's circle @ Holiwomen

De herfst en winter komen eraan, de tijd om naar binnen te keren en in de yin energie te zakken. Voor veel van ons ook de tijd van het jaar waarin we ons eenzamer voelen, wat energie missen, of in een dipje raken. Kom je ook opladen én delen?

Registration is closed
See other events
Women's circle @ Holiwomen
Women's circle @ Holiwomen

Time & Location

1 more dates

07 jan 2024 12:00 – 17:00

Holiwomen in Alkmaar, Einsteinstraat 9 B, 1821 BZ Alkmaar, Netherlands

Guests

About the event

De herfst en winter komen eraan, de tijd om naar binnen te keren en in de yin energie te zakken. Voor veel van ons ook de tijd van het jaar waarin we ons eenzamer voelen, wat energie missen, of in een dipje raken. Met dit in mijn achterhoofd wil ik in deze seizoenen een aantal vrouwencirkels organiseren.

 

Op het moment dat je in een vrouwencirkel stapt, kun je de drukte van je dagelijkse bestaan even achter je laten en is er weer tijd voor jou. Voor jouw emoties. Voor jouw vraagstukken. Voor jouw ambities. We mogen volledig vrouw zijn. We zien elkaars talenten en kracht waardoor we zelf en samen mogen groeien. 

Deze cirkels zijn eigenlijk een soort one-day retreats. Mijn intentie is om deze samen te creeëren. Heb jij kennis over een onderwerp wat waardevol is voor de cirkel en waarover je graag wil delen? Weet jij alles over leven met de maan? hormonen? astrologie? human design? Stuur me een appje op 06-34902056 en dan bespreken we de mogelijkheden. 

Dit kun je (ongeveer) verwachten:

- Warme, veilige, relaxte, verbindende en inspirerende zondagmiddagen.

- Gezamelijk lunchen (potluck, iedereen neemt wat mee om te delen) 

- Meditatie of practice om in het lichaam te landen

- Delen van kennis / workshop

- Movement

- Muziek

- Ceremonie

- Sharing 

Data & tijden (alle circles zijn van 12.00-17.00)

Zondag 29 oktober

Zondag 3 december 

Zondag 7 januari

Zondag 28 januari

Zondag 3 maart   

Ik zou graag willen dat we elkaar als vrouwen ondersteunen, elkaar dragen. Daarom bied ik voor deze cirkels meerdere ticketvormen aan met verschillende tarieven. Maak gebruik van het ticket dat het best bij jou en jouw situatie past. Wees je er bewust van dat er beperkte plekken zijn voor het ticket 'je wordt gedragen' dus als jij het op dit moment niet écht nodig hebt, je deze plek mogelijk van een ander wegneemt. 

Ticketopties:

€30: Je wordt gedragen (beperkt beschikbaar)

€45: Ik draag mijzelf

€60: Ik draag mijn community: ik vul aan wat een ander niet kan betalen

Tickets zijn non-refundable, dat betekent dat als je zelf om welke reden dan ook niet aanwezig kunt zijn, jouw deelname niet kunt annuleren. Je mag wel iemand anders blij maken met jouw kaartje. 

Tickets

 • Ik draag mezelf

  € 40,00
  Tax: BTW included
 • Ik word gedragen

  Dit ticket is voor jou als je op dit moment weinig bestedingsruimte ervaart en wel graag het community gevoel wil ontvangen en delen. Je wordt gedragen door iemand uit de community.

  € 25,00
  Tax: BTW included
 • Ik draag mijzelf én een ander

  € 55,00
  Tax: BTW included

Total

€ 0,00

Share this event

bottom of page